Faridabad Office

Faridabad Office

By mold design studio as Architects

The office layout was done keeping in mind the provision for future expansion. The interior design intent was to keep the office interiors simple and clean based on functionality and process and within cost constraints. Even though the space is divided into large rooms as per program, the walls facing the corridors are kept transparent in order to create visual connectivity throughout the office. The rooms have been planned in a manner so that they receive plenty of natural daylight right through the large windows in order to create a positive and bright working environment. Since the office is connected…



CONTACT BRAND
indicates required

Project details
Location Faridabad, Haryana, India
Program Type Office
Year Build completed in the year
Involve Companies
Architects mold design studio

Related Projects