Polimen House

Polimen House

By COLL-BARREU ARQUITECTOS as Architects

The building accommodates the central Public Safety services for a one million people urban area. The ground on which the building sits was unstable. It was uncertain. It is the result of having quickly filled an open mine, with pits up to 50 m deep, which formed a cavernous place in its physical reality and its memory. Upstream, other mine sites have been transformed, also visible from the site, which confirm the history of this exchange between matter and soil, the life of the city and that of men, the densification of the territory and the air.

Policemen House’s concatenated…





Products used in this Projects

View all
CONTACT BRAND
indicates required

Project details
Location Bilbao, Pais Vasco, Spain
Program Type Housing
Year Build completed in the year 2012
Involve Companies
Architects COLL-BARREU ARQUITECTOS

Related Projects