Talwar Office

Talwar Office

By mold design studio as Architects

The office is designed as a minimalistic modern space to fulfil the client brief within a very small and tight space. The space planned in a manner to ensure that maximum open space was created by which crafted a large openness. The colour palette was earthy with wooden touches. Lighting was designed through coves and the spotlights to endow the place with depth and augment it with character. The powder room wall is designed with wall paneling, so that the powder room door is not conspicuous. The open meeting table draws light from the window, thereby creating a well lit…





Products used in this Projects

View all
CONTACT BRAND
indicates required

Project details
Location Delhi, Delhi, India
Program Type Office
Year Build completed in the year
Involve Companies
Architects mold design studio

Related Projects