Spectris Innovation Centre

brand logo
Spectris Innovation Centre By studium . creative studio as Architects


166927148879116.jpg Photographer: Ivo Tavares Studio


166927149778063.jpg Photographer: Ivo Tavares Studio


166927150763530.jpg Photographer: Ivo Tavares Studio


166927151579209.jpg Photographer: Ivo Tavares Studio


166927152282927.jpg Photographer: Ivo Tavares Studio


166927152650015.jpg Photographer: Ivo Tavares Studio


166927153680482.jpg Photographer: Ivo Tavares Studio


166927154256944.jpg Photographer: Ivo Tavares Studio


166927155677185.jpg Photographer: Ivo Tavares Studio


166927156885360.jpg Photographer: Ivo Tavares Studio


166927157469074.jpg Photographer: Ivo Tavares Studio


166927159169563.jpg Photographer: Ivo Tavares Studio


166927160140860.jpg Photographer: Ivo Tavares Studio


166927160963745.jpg Photographer: Ivo Tavares Studio


166927162152409.jpg Photographer: Ivo Tavares Studio


166927163711504.jpg Photographer: Ivo Tavares Studio


166927164399877.jpg Photographer: Ivo Tavares Studio


166927165480054.jpg Photographer: Ivo Tavares Studio


16692716649832.jpg Photographer: Ivo Tavares Studio


166927166736143.jpg Photographer: Ivo Tavares Studio


16692716771594.jpg Photographer: Ivo Tavares Studio


166927169280665.jpg Photographer: Ivo Tavares Studio


166927171292514.jpg Photographer: Ivo Tavares Studio


166927172212370.jpg Photographer: Ivo Tavares Studio


166927173090738.jpg Photographer: Ivo Tavares Studio


166927234294076.jpeg Photographer:


166927234423635.jpeg Photographer:


166927234512150.jpeg Photographer:


166927234965773.jpg Photographer:


166927235478302.jpg Photographer:


166927235516267.jpeg Photographer:


166927236135647.jpg Photographer:

The design of the Spectris Innovation Center Porto facilities was presented as a self-inflicted exercise. The lack of referential context, caused by the decision to expand one of the existing building's bodies to a completely inert attached warehouse space, was the starting point for the study of the interior occupation and an exterior building, as well as for the design and functional dynamics between the multiple contact spaces of both lots.

Fact:
Architect: studium . creative studio    
Project Address: Rua Vasconcelos Costa, Moreira, Portugal
Completion Year: : 2019
Total built area…


Products used in this Projects

No products related to this project

0 Comments


Project details
Location MoreiraPortoPortugal
Program Type Office
Year Build completed in the year 2019
Tags office, Offices Interiors, Commercial, Commercial Architecture
Involve Companies
Architects studium . creative studio
Photographers Ivo Tavares Studio
Product Spec Sheet
Element Brand Product
Euret, T500, Delight (bathroom) Roca Meridian, Instant, L20, Luna
SYW YELLOW 19mm (wood boards) Investwood Valchromat - Mobiliario
Tessera create space 1, Surestep Original (floors, carpet) Forbo Flooring Systems
Doors, windows and partitions Technal
Vinylmatte, Cinacryl (paint) CIN, S.A.
Serie Arquitetos (ceramics) Cinca
510601S, 449 (bathroom) DELABIE
Apolo 5000 (electric) EFAPEL
NoS, T50, Marea Collection (office furniture) GUIALMI
Heavy duty JNF Architectural Hardware
D127, K761U, ULTRACOUSTIC PLUS P - (walls, ceiling) Knauf
Surface Round Led (lighting) Lumitek
versatis - P black Gold LED (lighting) Tromilux

Similar Projects