The Economist Group

brand logo
align helps integrate The Economist Group’s London team into a single location in radically-low embodied carbon project By align as Architects


166808356579349.jpg Photographer: All images by Gary Britton


166808357179161.jpg Photographer:


166808358177934.jpg Photographer:


166808359141142.jpg Photographer:


166808360794468.jpg Photographer:


166808361551772.jpg Photographer:


166808362629597.jpg Photographer:


166808363681489.jpg Photographer:


166808364681923.jpg Photographer:


166808365571317.jpg Photographer:


166808366570820.jpg Photographer:


166808367273239.jpg Photographer:


166808368058126.jpg Photographer:


166808368770075.jpg Photographer:


166808369342229.jpg Photographer:


166808369894666.jpg Photographer:


166808370886637.jpg Photographer:


166808371527691.jpg Photographer:

align has completed the design of a 25,000 sq ft space on the 4th floor of the Adelphi Building on John Adam Street in London’s west end for The Economist Group, enabling all the group’s London staff to be integrated into the same office for the first time in several years. Whilst The Economist newspaper’s editorial team first moved to the John Adam Street building five years ago, its commercial teams and the group’s other businesses - around 530 people in total, incorporating job functions from events, marketing, editorial and legal to HR, technology and finance, as well…


Products used in this Projects

No products related to this project

0 Comments


Project details
Location LondonEnglandUnited Kingdom
Program Type Office
Year Build completed in the year 2022
Tags office, Workplace Design, Sustainable Design, office interiors
Involve Companies

Similar Projects